10 Şubat 2012 Cuma

Sevgi Perdesine Yolladığım Parça

Merhaba
   Bilenler biliyor blog arkadaşlarımızdan mahmurprenses bir proje başlattı hatta başlatalı da epey oldu hatta ve hatta bu ayın sonunda bitiyor bile ama ben  bir türlü bloğumda duyuramadım bu güzel projeyi.Projenin adı  SEVGİ PERDESİ. 
   Ben de yaptığım bir parça ile katılmak istedim yaptım yolladım ama parçamın fotoğrafını bazı nedenlerden dolayı çekememiştim.Nihayet yolladığım parça eline ulaşmışda fotoğraflayıp bloğunda paylaşmış.Ben de mahmurprensesten aşırdım :)Bu sayede yaptığım parçanın fotoğrafını ele geçirebildim de yayımlayabildim .
   Katılmak isteyenler olursa sanırım biraz daha zaman var.
   Bizler bir araya gelemesekte kalpten yaptığımız el emeklerimiz bir araya gelip toplansınlar onlar bir arada olsunlar isterseniz sizleri de bekleriz.

Sevgiler

8 Şubat 2012 Çarşamba

Dayanamadım Yine Folyolu Kaftan Yaptım

Merhaba 
Yine yazmayalı çok uzun zaman oldu bu kışın gribi bizi ailecek vurdu öldürmedi çok şükür ama süründürdü.Kendime daha yeni yeni geliyorum.Tekrar hasta olacağım diye de çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok demişler.
Neyse tüm hasta olanlara acil şifalar dileyip kaftanıma geçeyim.
Geçen sene ki kaftanı yaparken çok zorlanmıştım bir daha bundan yapmam diye de ahkam kesmiştim ama gelin görün ki kendimi tutamadım.Elimde bir tane daha seramik kaftan vardı.Aslında onun için düşüncelerim farklıydı ama yok zor olmazsa rahat etmezdim:)
Yaparken yine çok zor geldi hatta bir ara bitmeyecek diye düşünmeye başladım .1. parça 2. parça 3. parça 4. parça ve en nihayetinde 5. parça diye diye ben de parçalandım.Yapıştırırkende kendimi bayağı bir sıkıntıya soktum ama sonunda başardım.Tüyü yapıştırdım olan boncukları yapıştırdım ama boncuklar yetmedi alıp geri kalan kısımlarının boncuklarını da tamamlamam lazım.
Neyse bu kadar laf yeter icaraata gelelim.







Yine çok foto çekmişim ama ne yapayım haftalarımı hatta aylarımı aldı onu tamamlamak o kadar olsun artık.
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Sevgiler