26 Ocak 2009 Pazartesi

AYNAM AYNAM GÜZEL AYNAM















Bu aynam aslında daha bitmedi birincisi aynası takılacak ve ikincisi en büyük eksiğide kursun ikinci döneminde tamamlanacak inşallah.Başlarkende bayağı bir zor başladı.İlk önce buna başka model tasarladık biraz aceleye gelmişti.o modeli yaptım ama aynaya koyunca pek beğenmedik ve istersen başka bir model yapalım dedi hocam.Sağolsun bizim hocamız diye demiyorum RABİA HOCAMIZ her yönüyle süperdir.Bu modelide tasarladı sağolsun.Ben de folyoya döktüm .Mdf aynayı siyaha boyadım ve eskitme yaptık.Folyoları yapıştırdım.Necodan aldığım janjanlı boncuklarımı yapıştırdım.Ve vernikledim.Ama baştada dediğim gibi daha tam değil eksiğimizide ikinci döneme tamamlayacağım.
Ben sabırsız olduğum için tamamlamayı bekleyemeden koydum .Çok güzel oldu koltuğumun üstünde duruyor tamamlanıp duvara asılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

eline sağlık gerçekten harika bi iş çıkarmışsın güle güle kullan

nrhnmrl dedi ki...

teşekkür ederim eylül

AskinAy dedi ki...

Emeginize saglik,harika olmus,sevgiler...

nrhnmrl dedi ki...

askinay güzel yorumun için teşekkürler sağol sana da sevgiler

Adsız dedi ki...

çok şık olmuş ellerine sağlık:-) ben de dekoratif aynalarla ilgiliyim bu aralar baya ama ben yapamıyorum tabi. www.mirrorfabbrica.com sitesini buldum. ürünler bölümünde inanılmaz güzel dekoratif aynalar var. keşke ben de yapabilsem :-)

meliha dedi ki...

eline sağlık çok güzel olmuş bende çok severek yapıyorum ama bulunduğum yerde desen bulamıyorum desenleri plaşırsan sevinirim.

nrhnmrl dedi ki...

meliha ziyaretin ve yorumun için teşekkürler.Desenleri paylaşamıyorum çünkü taryıcım yok olsaydı hepsini ekleyecektim ama maalesef ama ismek'in sayfalarına gidersen desen kitapları oralarda var bilgisayarına kaydetip yararlanabilirsin :=)

meliha dedi ki...

selam nrhnmrl cevabın için çok teşekkür ederim ismek de folyo dergisi yok ama çalışmayı izledim faydası oldu tekrar teşekkür ederim çalışmalarınd başarılar.

nrhnmrl dedi ki...

meliha rica ederim ve ben de teşekkür ederim ama benim demek istediğim ismekin internet sayfasında desen kitapları var o kitapları bilgisayarına indirip desen bulabilirsin demek istemiştim umarım okursun.

meliha dedi ki...

selam nurhan hanım sonunda desenleri buldum çok teşekkürler.