21 Aralık 2008 Pazar

MİDYE KABUĞU ŞEKLİNDE KUTU



Bu kutu kurstaki ablalarımızdan Nihal ablamızın yapmış olduğu kutu.Kendisi kolu çok ağrımasına rağmen uslanmaz bir folyocu azimle çalışmaya devam ediyor .Maşallah nazar değmasin diyorum.Ellerine sağlık Nihal abla.Mdf kutuyu önce beyaza boyadı sonra inci beyazına boyadı ve kursta da Rabia hocamız mum ile islendirip mermer görüntüsü kazandırdı.Binbir güçlükle Nihal ablanın kestiği folyoları üstüne yapıştırdı.Resimde pek belli olmasada boncuklarını yapıştırıp vernikledi.Şahanede oldu resimdekinde çoook daha güzel onuda belirteyim.


6 yorum:

blogcubur dedi ki...

Çok zahmetli olduğu açık ama çok güzel gerçekten

nrhnmrl dedi ki...

craftciğim sağol ama yazımda ya yazmıştım dikkatinden kaçtı galiba bu kurstan bir ablamızın tepside hocamızın eserleri teşekkür ederim

blogcubur hem de nasıl zahmetli inan ama dediğin gibi çoook güzeller folyo insanda bağımlılık yapıyor :=)

Yelda dedi ki...

Yapanın ellerine sağlık çok güzel olmuş gümüş kutu gibi

Adsız dedi ki...

BU FOLYO İŞİ KURSA GİTMEDEN YAPILABİLİR Mİ? MÜMKÜNSE KÜÇÜK BİR UYGULAMA YAPIP VİDEOYA ÇEKİP SİTENİZE KOYABİLİRMİSİNİZ? HANGİ MALZEMELER KULLANILIYOR AYRINTILI BİLGİ VERMENİZ MÜMKÜNMÜ?

10 marifet sitesi hayranı...

nrhnmrl dedi ki...

10marifet sitesi hayranı adsız misafir keşke adınızı lutfetseydinizde isminizle hitap edebilseydim.Kursa gitmeden öğrenmek bilmem ki nasıl olur o kadar çok aşaması var ki ilk önce neye yapacağınıza karar vermeniz lazım sonra o yapacağınız şeklin her yerine mi yoksa kısım kısım mı yapacağınıza karar vermeniz lazım daha sonra ona uygun bir desen bulmanız lazım.Malzemeler de cabası.Hangi malzemeler kullanılıyora gelince folyo,pergel,kurşun kalem, bitmiş tükenmez kalem,cetvel,rapido mürekkebi,geç ve çabuk donan alçı,vernik gibi malzemeler lazım.Vİdeo demişsiniz bu biraz zahmetlide olsa yapılabilir ama benim şu anda onu çekebilecek bir kameram yok ama olursa bir gün yapabilirim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben Ceyda.

Dün elime gecen foliolari bunlar degerlendirilemez mi diye düsünürken nette yaptigim arastirma sonucu buldum eserlerinizi. Hepsi birbirinden sahane ellerinize saglik. Ama ben de kursa katilma imkani bulamayanlardanim malesef..Videolarinizi sabirsizlikla bekliyorum bu yüzden...Ya da en azindan daha detayli yazili anlatimlariniz olursa coook sevinirim..Hobiler edinmeye calisan acemi birisi icin mükemmel olur inanin..Sevgiler ve bu güzel paylasimlarinizin devami dilegiyle:)