21 Mart 2009 Cumartesi

FOLYO HARİKALARI

Bu tavuskuşuda SİNEM'in.O tavuskuşunu bir küpe kondurdu.Gerçi fotoğrafta küp görünmüyor ama olsun kulpları görünüyor.Artık sergiye gelenler küpünüde son halinide görür :=) SİNEM ellerine sağlık .




Bu görmüş olduğunuz bir şemsiyelik bunu da yine kurs arkadaşlarımızdan TÜLAY yaptı.İnci beyazı ile boyadıktan sonra mum ile is dokusu yapıldı ve hazırladığı folyoları yapıştırdılar.Biz bu güzelliğin içine şemsiye değil tavuskuşu tüyü (bi tüy bulduk ya her yere dikmezsek olmaz :=) ) ya da çiçek koymasını rica ediyoruz kendisinden.Şemsiyeler başka yerde de durur canım ya :=)Ellerine sağlık.




Bu güzel tepsi kurstaki arkadaşlarımızdan MERYEM'in yapmış olduğu tepsi.İçini kadife ile döşedikten sonra folyoyu yapıştırdı.Kenarlarıda yine folyodan yaptığı desenlerle kapladı.Yalnız yükseklik oluştuğu için tepsinin kulplarını takamadı daha uzun vida alıp daha sonra takacak.İlla herşeye bir kulp takacaz ya :=). Zaten tablo gibi duvara asmalık tam ellerine sağlık.

8 yorum:

Pelin Aksesuar dedi ki...

nurhan abla hepsi de çok değerli işler. herkesin eline sağlık.. ben şu tavus kuşu tüyünü nerden bulduğunuzu merak ediyorum.. eminönünde var mıdır, varsa nerde vardır :) iyi günler..

GeCe dedi ki...

nasıl güzel şeyler böyle yapanların ellerine sağlık

nrhnmrl dedi ki...

eminönünde vardır ama bulması zor ve sanırım çok pahalı arkadaşlar bulmuşlar ve tanesine 4tl filan demişler sanırım ben istoç diye bir yer var bilirsin belki oaradan aldım tanesi 1 tlye güzel yorumlar için teşekkürler
sana da teşekkürler gece :=)kolay gelsin

Pelin Aksesuar dedi ki...

hıımm istoç da epey uzak sanırım bana.. toka yapmayı düşünüyorum da tüylerle :)

nrhnmrl dedi ki...

pelincim dün itibariyle istoçtada kalmamış adamın biri hepsini toplayıp almış :(

Pelin Aksesuar dedi ki...

aa napcak acaba amca o kadar tüyü.. neyse ablacım ararım bir eminönünde.. sen de yollayabileceğini söylemişsin. çok teşekkürler. ama sana da lazım olur.. baksana kolay bulunmuyor.. ama bulursam haberdar ederim.
iyi günler.. =))

Yelda dedi ki...

Canım ellerine sağlık
:Hepsi birbirinden hoş
Büyük bir emek harcandığı belli

Pelin tüyleri sormuş
En son Marputçuların girişinde yağız bijuterinin yanındaki dükkanda gördüm adedi 1 tl dedi galiba ama çok çeşit var

kkkk dedi ki...

vazo supermis nasil bir yetenekse