14 Mart 2009 Cumartesi

TAVUSKUŞLU AYNAM











Daha önce de göstermiş olduğum aynamı en sonunda Allah'a şükürler olsun ki tamamlayabildim.
Çoğu şeyini tamamlamıştım yalnız bir türlü tüy ve boncuk bulamamıştım.Arama tarama çalışmalarım sonucunda arkadaşlar sağ olsunlar onlarda sorup soruşturdular bulduk.Burnumun dibindekini görmüyor musun? derler ya aynen öyle oldu.Burnumun dibindeki tüyleri görememişim.Demek ki herşeyin bir vakti ve zamanı varmış o zamanı beklemek gerekiyormuş.
Tüyler için Park hayvancılık diye bir yer buldum oraya ileti bile yazdım sağolsunlar tavuskuşlarının tüylerini ağustos ve eylül aylarında döktüklerini o zaman yardımcı olcaklarını yazmışlar cevap vermeleri bile çok hoşuma gitti.
Neyse tüyleri bulduk boncukları bulduk kanatları hazırladım bu arada kanatların hazırlanması tam bir hafta sürdü.
Kursa gittim boncuklarımı yapıştırdım ve yapıştırma işlemine geldik ama silikon tabancam küçük olduğu için yapıştıramadım çünkü yetişmedi sürdüğün yer daha aşağılara sürmeden hemen kuruyordu.Çok üzüldüm, sağolsun Rabia Hocamız aradı taradı koskoca kursta bulamadık hadi gidip alalım dedi ve arabasıyla hırdavatçıya gidip tabanca ve silikon aldık.Kendisine buradan tüm emekleri için çok çok çok .... teşekkür ediyorum.Şanslıyız anlayacağınız böyle bir hocamız olduğu için :=)
Ve en sonunda aynam ortaya çıktı.İnşallah bir aksilik olmazsa sene sonunda İSMEK'in FESHANE'deki büyük sergiye çıkacak.
Aynam biraz küçük oldu ama şimdi evdeki büyük aynama yapmayı planlıyorum kısmet olursa
Sağolun Hocam :=)

14 yorum:

sesiber dedi ki...

Müthiş olmuş. Ben geçen seneki İsmak sergisinde benzer bir aynayı gördüm ve bayıldım. Fotosunu da çekmiştim ama format atılınca gitti hepsi.
Harikasın ne diyeyim, ne emekli bir iş, sanat eseri çıkarmışsın.

GeCe dedi ki...

muhteşem olmuş ellerine sağlık gerçekten sergiyi hak ediyor ne zamna sergi olursa haber verirsin bir de yakından görürüz

yarın guzel dedi ki...

tek kelıme ile muhteşem olmuş
bundan yaklaşık 10 yıl once bende folyo yapmış idim ki o zamanlar daha yenı çıkmıştı malzeme bulmak bıle çok zordu şimdı folyo çok ilerlemış ne kadar guzel malzemelerle çalışıyorsunuz inşallah oglum büyüsün eger tekrar iş hayatıma geri dönmez isem tek isteğim ismek kurslarına gitmek

iyi pazarlar

nrhnmrl dedi ki...

sesicim sağol canım teşekkür ederim bu senede benim tavuskuşumun fotosunu çekersin :=)
gece teşekkürler veririm tabii ki görüp bir de öyle yorum yazarsın
yarın güzel malzeme bulmak inan şimdide çok zor düşünün folyo kursuna gidiyoruz ama 3 haftadır elimize folyo geçemedi malzeme sıkıntısı hala var kendin arayıp bulacaksın ya da malzemeci lutfedip gelirse ondan alacaksın inşelleh gidersiniz teşekkür edrrim güzel sözlere :=)

Pelin Aksesuar dedi ki...

şahane olmuş.. çok emek vermişsin
ellerine sağlık..

embir dedi ki...

harikulade olmuş, kelimeler anlatmaya yetmiyor canım emeğine sağlık.

nrhnmrl dedi ki...

pelin ve embir teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :=)

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Enfes birşey olmuş bu gerçekten, kuşa bakmaktan aynaya bakamam ben valla. Bu sergi ne zaman? Bizde gelelimmmm.

nrhnmrl dedi ki...

teşekkür ederim banu sağol sergi geçen sene hazirandaydı yine öyle olur sanıyorum ismekin sayfasından takip edebilirsiniz bekleriz tabiiki sergiye:=)

nur34 dedi ki...

merhaba aynana tek kelimeyle bayıldım ilk olarak ellerine sağlık demek istiyorum..
bende el sanatlarına meraklıyım tavuş kuşu tüyünü daha önce bende aramıştım ama bir sonuca ulaşamamıştım artık bir ara tavus kuşunu alıp beslemeyi düşünmeye başlamıştım bana nerden bulduğun hakkında bilgi verirsen sevinirim..tekrar ellerine ve emeğine sağlık

nrhnmrl dedi ki...

nur güzel yorumun için teşekkür ederim tavuskuşu tüyünü ben de çok aradığım için besleme düşünceni anlayabiliyorum ben tüyleri bağcılarda istoç diye bir yer var belki duymuşsundur oradan aldım.Kaldımı bilmiyorum ama bayağı vardı ama ... sevgiler

Adsız dedi ki...

Harika olmuş,

Diğer eserlerinizi de bekliyoruz.

-------------------------------
http://www.destroyodors.net

nrhnmrl dedi ki...

adsız keşke adınızıda yazsaydınız adınıza hitap ederek teşekkür etseyim.Sevgili adsız yorumun için teşekkür ederim.
Bu aynadan sonra çok eser koydum diğerleride gelecek Allahın izniyle tabii ki .Saygılarımla

arzu dedi ki...

evett bikaçtane pano yaptım...bi arkadaşta görmüştüm tavus kuşu panosunu ama sizinkini gördükten sonra o panoyu çalışmaktan vazgeçtim sizin yaptığınız çalışmaya hayran kaldımm...tüyleri bulmak benm içinde çok zor oldu ama şükür bulabildimm şimdi deseni çalışmaya geldii ama burdan bakmakla çalışabilirmiyim bilemiyorum..önce kuşu çizmişiniz sanırım üstündeki kanatı ayrımı çalışıp yapıştırıyorsunuz...boncuk taktınız kanatları sanırım tek tek yapıştırıyorsunuz..sizden ricam kuşu ve o küçük kantların resmini daha yakından çekermisiniz..