4 Ocak 2009 Pazar

KURAN-I KERİM KABI






Bu kutuyu büyük görümceme Kuranı Kerim koyması için yaptım.Daha kendisine hediye edemedim.Kutuyu boyayıp eskitme yaptım kalıbını alıp folyoya hazırladığım deseni çizdim.İşte pergelle tıklamalarını kalemlerlede şişirmelerini,indirmelerini yaptım.Alçılayıp temizledikten sonra mürekkepleyip sildim en sonda vernikledim ve kesip yapıştırdım.Burada yazması kolay oldu ama neredeyse 2 aya yakın sürdü bitirmem.Ama güzeeel olduu :=)

Bu arada İsrail'i bütün nefretimle kınıyorum. :=( İzlerken insanın yüreği dağlanıyor ,parçalanıyor.İnsanların ilerde kendilerinin ve gelecek kuşaklarının ,utanç duymayacak işler yapması dileğiyle.

12 yorum:

GeCe dedi ki...

uf uf bu ne kadar müthiş bişey olmuş eliniz dert görmesin

nrhnmrl dedi ki...

teşekkür ederim gece sağol

Ayca Karaoglan dedi ki...

sevgili nrhnmrl, çok ama çok güzel olmuş. 2 ay oldu demişsin ama bu süreye değmiş. ellerine sağlık. hediyeyi alacak kişi çok sevinecektir.

nrhnmrl dedi ki...

güzel yorumun için teşekkür ederim ayça daha iyileri sizin olsun

GAMZELİ ANNE dedi ki...

ellerine sağlık,gerçekten çok hoş ,güzel ve anlamlı bi hediye,sahibi çok şanslı,

nrhnmrl dedi ki...

gamzeli annee çok teşekkür ederim güzel yorumun için sağol

Yelda dedi ki...

Bence çok değerli bir hediye
Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Marifetane hobi dedi ki...

kur'an kabı harika olmuş ya on marifette gördüm buraya geldim.Ellerine sağlık maşallah çok marifetlisin arkadaşım tebrikler.

nrhnmrl dedi ki...

sevgili yelda ve sevgili elbistanlı güzel yorumlar için teşekkürler bir şeyler yapmaya gayret ediyorum işte sağolun :=)

ebruzen dedi ki...

çook superr olmuşş 2 ay ugrasmanıza degmıs doğrusuu....

özlem dedi ki...

ellerinize saglık cok cok güzel olmus yaptıgınız folyolar. sizden bir bilgi almak istiyorum. izmirde bu sene rölyef kursuna gittim. ama burda biz alçı yerine silikon kullanıyoruz. alçı daha mı iyi ne gibi farkı var ögrenebilirmiyim. kolay gelsin

nrhnmrl dedi ki...

özlem önce teşekkür ederim yorum bıraktığın için.Soruna cevap vermeye gelirse bizim hocamız silikon kullandırmıyor.Alçı daha ucuza geliyor ikincisi silikondan daha kolay olduğunu düşünüyorum ben evde küçük bir şeyi denedim sıcak silikonla çok zorlandım büyük şeyleri nasıl kolayca dolduruyorsunuz ben de onu merak ettim.Alçı çok kullanışlı hem de daha ucuz bir hazırlıyoruz bayağı bir kulallnıyoruz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kolaygelsin.Sevgiler