18 Ağustos 2010 Çarşamba

8. gün de bitti

Babaanne ile anneanne pamuk şeker yerken


Bugün stantta 8.günümüzdü.Ha başladık başlıyoruz derken bir haftayı devirip ikincisine başladık bile :) Herkesi memnun etmek herkese göre çeşit çıkarmak çok zormuş :(
Ama eğlenceli geçiyor destek ekibimiz ilk günden beri yanımızda pardon karşımızda oturup dururlar tribünümüz hiç boş kalmıyor Allah'a şükür.Hepsine destekleri için çooook teşekkür ediyoruz.Çoluk çocuk harala gürele geçiyor çocuklar cambazda soluğu alıyorlar daha doğrusu heyecandan nefesleri kesiliyormuş izlerken ,keyifle ve heyecanla dönüyorlar cambazı izlemekten.

Bugün tokalara ekleyip satanda koyduğum kanzashilerimden ikisinin fotoğrafı bir iki bakan oldu ilgilenen fazla olmadı :(
Magnet yapmıştım onlar gitti.

Kutularımızdan giden de var sırasını bekleyenlerde var.

Değerli müşterilerimizden bir foto aldım.
Burası bizim tribün :)
Google Cumhur Beyler

Sen aynı şehirde otur aynı lisede oku orada karşılaşama gel Başakşehir'de tanış kısmet işte. Hemşehirim Fatma Hanım'ı da standın arkasına aldık .Fotolar pek görünür çıkmamış yorgunluktan bu kadar çekebilmişim. :)
Cumhur Bey bizim çilek çantalarımızın tanıtımını yaparken.Zeynepciğinde dün doğum günüydü ona buradan da mutlu yıllar dileyeyim.İyi ki doğdun Zeynep

Şimdilik bu kadar gündüz fotoğraf çekmem gerekiyor anlaşıldı ama destek ekip hava kararınca ortaya çıkıyor. :)

SEVGİLER

4 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Elleri belde göremedim :P Ekip şahane görünüyor. Yoğun olduğunu bldiğimden durum hakkında bilgi almak için bile aramak istemedim. Koşturma üzeri bir de Güln, amanın hiç çekilmez.
Her şey harika görünüyor, tribün her an tezahürata hazır ve de nazır. Eski bir arkadaşla karşılaşma. Her şey yolunda gitsin tatlım benim. Öpüyorum büyük büyük..

nrhnmrl dedi ki...

orada ben yokum Gülencim :)
Anlayışlı arkadaşım benim teşekkür ederim canım sağol yok sen bal gibi çekilirsin de fırsat bulamıyorum durum şimdilik iyi bakalım sonu iyi olsun da .İyi dileklerin için de sonsuz teşekkürler.Ben de öptüm sevgiler.

Gülden YAPAR dedi ki...

Kolay gelsin,satışınız bol bereketli olsun canım.

nrhnmrl dedi ki...

Teşekkür ederim Figen ablaaa