8 Nisan 2011 Cuma

KELEBEKLERİN DANSI

Merhaba
  Bugün kurs harala güreleydi.Herkes tablosuna ya da tablolarına çerçeve seçme derdindeydi.Ben de kaftanıma devam ettim.Çok güzel tablolar çıkacak ortaya.Bakalım çerçeveden gelsin fotoğraflayacağım hepsini.
  Bu kelebekli tablo benim ocak ayında başladığım ve geçen ay  çerçevelettiğim ve anca yayınlayabildiğim tablom.Deseni görünce çok beğenmiştim Rabia Hocanım da gözleri parlayınca bunu yapayım dedim.Ve hemen çalışmalara başladım.Ama o zamanlar yayınladığım yazıma bakınca gördüm ki o zamanlar çok hastaymışım.Allah'a şükür şimdi daha iyiyim.
  Bu tabloda hem gümüş hem de sarı folyo kullandım.Ve birbirine çok yakıştı.Sarı da bir çerçeve seçtim janjanlı taşlarla şıkır şıkır farklı bir tablo oldu.Kelebeklerim uçuşuyor.
  Tepsime de bugün hocam çok güzel bir taş verdi sağolsun o da onunla tamamlandı tepsimin fotoğraflarını da sonra koyarım artık.Bugün bu kadar yeter.Kelebekli tablomun fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum sizi.Herkese kolay gelsin.





Az mı fotoğraf seçmişim ne yapmışım ya o kadar uğraşmaya beş foto ayıp etmişim:)
Sevgiler.

5 yorum:

fiamma dedi ki...

çokk ağır ve çok hoş bir çalışma olmuş,ellerine sağlık...
Kaftanlar nerede ama:( yapım aşamalarını çek bari yapacağım ya aynısından meraktayım:))

Nedret dedi ki...

Amaneyy, amanineyy... Dilimi yuttum. Süper ötesi bir nesne olmuş bu. Feci güzel:)) Tebrik ederim. Sevgiler.

nrhnmrl dedi ki...

Fiammacım teşekkür ederim canım sağol
Kaftana gelince daha bekleyeceksin işi çok var anca sol tarafın işinin yüzde doksanını tamamladım sağ tarafında yüzde otuzu tamam ama daha yüzde sıfır olan bir arka taraf var ve yine yüzde sıfır olan iki yan taraf var biraz çetrefilli olacak gibi arkadaşım padişaha kaftan dikseydin daha çabuk biterdi diye dalga geçiyor :)Fotoğraflarım canım merak etme ama ne zamana biter garanti veremem çünkü ben de bilmiyorum süprizzz
sevgiler

nrhnmrl dedi ki...

Nedret ablacım çok teşekkür ederim.O sizin güzel görüşünüzden kaynaklanıyor.Sevgiler

Ada Deniz dedi ki...

off ne kadar da emekli bir çalışma. Sabrınıza hayran kalmamak elde değil. Ellerinize sağlık.