9 Mayıs 2011 Pazartesi

Halkalı Folyo Sergisinden Eserler

Bu şaheserler Halkalı'da bugün açılan folyo sergisinden.Eğer imkanı olupta yakından görmek isteyenler olursa Halkalı'da ki Kültür Merkezine uğrayabilirler ,dört gün sürecek yani perşembe günü son gün.
Bu aslında Halkalı grubunun sergisi ama benim de sergide Kelebekli Tablom ve Kaftanım bulunuyor.




















































Tüm arkadaşların ellerine kollarına yüreklerine sağlık.En başta da Rabia Hocamızın.


Hayatınızda herşey iyi ve güzel olsun.
SEVGİLER

3 yorum:

fiamma dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel başta Rabia hocanızın sonra da hepinizin emeğine yüreğine sağlık, nasılda gurur duymuştur sizlerle...
Şimdii gelelim en fazla beğendiklerime:))Alttan 16 ncı resimdeki o masayı en bir fazla sevdim keşke daha yakından resimleri olsaydı. O masaya nasıl yapıldı o folyolar kakma gibi olmuş. Onun tekniği de aynı mı ilk hali nasıldı o masanın bak şimdi çok merak ettim?

nrhnmrl dedi ki...

Fiammacım teşekkürler arkadaşım çok sağol.
O masada aynı teknikle yapılmış.Folyo desenler hazırlanıp kesildikten sonra yapıştırılıyor.Yalnız o masada sadece sprey vernik yok daha kalın duran bir vernik var.Yat verniği ya da 100kat vernik olma ihtimali yüksek cuma öğrenir tam bilgi veririm ama büyük ihtimalle öyle :)

Unknown dedi ki...

Folya adına yapmak istediğim ne varsa çoğunu yapmışsınız. Hepsi birbirinden güzel, yapanların ellerine sağlık, Rabbim yeni eserler yapma zekanızı ve el becerinizi arttırsı. Dilek