28 Ağustos 2013 Çarşamba

Plastik Kaşıklarla

Merhaba
Pinterestte görüpte beğendiğim bir çalışmayı denedim.Plastik kaşıkları saplarından kesip küçük bir kavanozun etrafına silikonla yapıştırdım.Ben deneme amaçlı olduğu için küçük bir kavanoz seçtim iyi ki de küçük kavanoz seçmişim elimdeki kaşıklar ancak buna yetti büyük yapsaymışım yarım kalacakmış. :)
İlk sırayı yani kavanozun ağız kısmına kaşıkları yapıştırırken bayağı zorlandım.İlk sıradan sonra herşey daha kolay oluyor.Kaç kez söküp çıkardım.Silikonla bazı kaşıkları yapıştırıken iyi verim aldım ama bazılarını yapıştırırken aynı verimi alamadım.Çok fazla deneme yapmak zorunda kaldım.Ama sonuç olarak başardım.Bir enginar gibi duruyor :)
İçine koyabilecek bir yeşillik ,çiçek bulamadığım için boş kalmasın dedim ve evde duran iki tavus kuşu tüyünü içine kondurdum.Çok hoş oldu.Eğer yapıştırma işinde bir kolaylık bulursam kaşık alıp bu sefer biraz daha büyüğünü yapmayı planlıyorum.Bu plastik kaşıkla yapılan işleri görünce ''yok artık ''dediğim işlerden  biriydi.




SEVgiler

6 yorum:

Banuca dedi ki...

Çok çok çok güzel olmuş... plastik kaşıklardan gördüğüm en güzel uygulama bu, ellerine sağlık, emeğine zevkine sağlık, çok sevdim çoook, ben kaşık almaya gidiyoruuuuuum :)))))

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Bence de yok artık :)Pintereste bir türlü alışamadım.Aslında güzel şeyler bulunuyormuş bir kez daha görmüş oldum.Güzel günlerde kullan.

fiamma dedi ki...

Kıskanç Banu yazmasaydı kıskandım diye görmek nasip olmayacaktı bana. Çok güzel olmuş, not alıyorum kaşıklar saklana yılbaşı çamına kozalak bile yapıla:))

nrhnmrl dedi ki...

Banu ablacım teşekkür ederim :)
Daha neler buldum neler benim de kaşık almaya gitmem lazım :)

nrhnmrl dedi ki...

Sevgili Hümeyra ben de ilk başta alışamamıştım hala da tam uyum sağladığım söylenemez ama bir şeyler bulma konusunda uzmanlaşmaya başladım bir de sayfamı düzeltebilirsem süper olacak :)
Ben de teşekkür ederim sağol .

nrhnmrl dedi ki...

Banu abla sağolsun o zaman :)
Evet evet kozalak yapıla ağaca asıla :)