26 Haziran 2011 Pazar

Yuvacık

Merhaba
   Cumartesi günü Yuvacıktaydık.Üç dört senedir gideriz ve pek çokta arkadaşımızı eşimizi dostumuzu götürmüşüzdür bu güzel yeşilliklerde dolu yeri görüp azıcık şehrin o karmaşasından uzaklaşsınlar diye.Kimi götürdüysekte hepside bayılmıştır.Çok beğendiklerini söyleyip başka arkadaşlarına tavsiye etmişlerdir.Bizi de eski komşularımız götürmüşlerdi.İyi ki de götürmüşler sağolsunlar.
   Bahçelerin de yediğimiz kirazların ,eriklerin, dutların tatları damağımızda kalır.Etrafın yeşilliği,barajın o güzel görüntüsü,temiz kokusu da aklımızda kalır.
   Bu sefer kiraza yetişemedik bir iki tane ancak yedik.Ama dutlara doyduk diyebilirim.Bilirsiniz daldan meyve yemek ayrı bir keyiftir hele şimdilerde bir lükstür şehirde yaşayanlar için.
Bu sefer geç olduğu için barajın etrafını tam dolaşamadık oraları fotoğraflayamadım.
   Ama korkarım ki çok insan tarafından keşfedilen yerlerin sonu gibi buranın sonu da iyi görünmüyor.
   İnsanoğlu maalesef yine daha fazla para kazanma hırsına yenik düşecek gibi görünüyor umarım öyle olmaz ve ben yanılırım, ki bu konuda yanılmak istiyorum, yanılayım ki bu güzel yere yine gitme şansını elimizde tutalım.














2 yorum:

Banuca dedi ki...

Yuvacıktan şöyle yukarıya doğru çıkıpta bana uğramadan nasıl geri döndünüz aşkolsun :((

nrhnmrl dedi ki...

Banu Ablaaa bir daha ki sefer için adres istiyorum,ama o gelen misafirleri görüp okudukça sanki kime sorsam gösterecekmiş gibi hissediyorum.