15 Mayıs 2010 Cumartesi

FOLYOLU ÇERÇEVELERİMLE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMA OPERASYONU

Çok uzun zaman oldu bloguma yaptıklarımı eklemeyeli.Bugün içimden geldi eklemek normale dönüyorum galiba :).
Bu çerçeveleri almıştım ama bu aralar aynalara takmış durumdayım.O yüzden bu fotoğraf çerçevelerini ayna çerçevesine dönüştürdüm.Ama istenilirse ayna çıkartılıp fotoğraf çerçeveside yapılabilir.Yaparken çok hoşuma gitti.Fotoğrafta çok belli olmuyor ama güzel oldular.
Bu yaptıklarımı Pasajımada ekledim.

Kırmızıya boyayıp siyahla eskittiğim çerçeveyi vernikledikten sonra folyodan hazırladığım desenleri ,desenlerdeki çiçeklere ve kelebeklere boncuklarını yapıştırdım.Aynasını taktım.


Bu çerçeveyi önce beyaza boyadım kuruduktan sonra inci beyazı ile boyayıp mum ile islendirdim ve vernikledim.hazırladığım deseni yapıştırıp kelebeğin boncuklarını yapıştırdım.Çiçeğin boncuklarını da resim çektikten sonra yapıştırdım zira boncuk kalmamıştı yeni buldum.

Bu çerçeveyi kahverengiye boyayıp gri ile püskürtme yaptıktan sonra folyo desenlerini yapıştırdım.
Bu çerçeveyi de yine beyaza boyayıp sonra inci beyazına boyadım.Mum ile islendirip vernikledikten sonra peri kızını ve kelebeklerimi yapıştırdım.

Neyse şimdilik bunlarla başlamış olayım ne derler şeytanın bacağını kırdım gerisi gelir artık.
Sevgiler.

8 yorum:

Nedret dedi ki...

Oh be, özlemiştim senin işlerini. Hepsi hârika olmuş. Eşime folyo ısmarlamıştım. Bilememiş nereden alacağını. Altın rengi folyoda mı var? Sergi resimleri koymuşsun ya orada gördüm. Sen de yapsana.Yap, yap, yaap. Sevgiler.

nrhnmrl dedi ki...

nedret ablacım çok teşekkür ederim ben de yorum okumayı özlemişim.Oralarda nereden bulunur bilemeyeceğim ama kırtasiyelerde olabilir galiba diye düşünüyorum .Altın rengi folyo evet sarı folyo var ben de şimdi ondan bir lale çalışıyordum.Bakayım bitsin şimdilik nereye konduracağıma karar vermedim.Tamamlayınca eklerim.Çok sağol sevgiler.

Tiryaki çok teşekkür ederim.sevgiler

Gülden YAPAR dedi ki...

Dönmek güzel değilmi?Üretmenin ve paylaşmanın tadı bambaşka:)
Folyo çalışmalarını her zaman çok beğendim Nurhancım.Ellerine sağlık lütfen devam et:)

Ada Deniz dedi ki...

çok şık bir ayna olmuş

nrhnmrl dedi ki...

evet Figen abla dediğin gibi dönmek güzel bu yorumları okumak daha da güzel.Üretmek bambaşka paylaşmakta üretmeyi değerli kılan en önemli unsurlardan biri.
Çok çok teşekkür ederim güzel sözlerine devam devam mutlaka sevgiler.

adave deniz çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.Sevgiler

Adsız dedi ki...

merahabalar,

calismalariniz harika ellerinize saglik.bu aralar bende folyoya merak saldim.yurt disinda olmama ragmen kargolarla folyo getirttim malzemelerimi oyle boyle tamamladim ama yeterli bilgiye sahip olmadigim icin kucuk bir calismadan sonra hepsi yarim kaldi.cok yapmak istiyorum ama hevesim kirildi sanirim.acaba tecrubeleriniz ve bilginizle yardimci olabilirmisinz ? gercekten cok sevinirim...size ulasabilecegim bir mail adresi bulamadim blogunuzda,ama ben verebilrim. aysenur_aksit@hotmail.com

tesekkurler...

Yemek Aşığı Kybele dedi ki...

Folyo çalışmasını bilmiyoorum ve pek de sevmiyordum, ancak peri kızlı aynaya bayıldım.Ellerinize sağlık. Ben de bu tekniği öğrensem mi, acaba?

nrhnmrl dedi ki...

öğren Sibelcim öğren güzel şeylerçıkartacağından eminim.Sağol