14 Aralık 2010 Salı

SEVMEK İSTESEM DE SEVEMEM ARTIK


ÖMÜR GÖKSEL-Sevemem Artık from kadıköyistanbul on Vimeo.

     Müziği başlatmayı unutmayın lütfen.
     Neredeyse bir aydır evde bilgisayar yoktu.Virüsler dadanınca  tamire gitti .Neyse yapılması ,temizlenmesi ,eksiklerinin tamamlanması ile bilgisayarımıza kavuştuk.Bu sürede ne kimseyi okuyabildim ne de yazı yazabildim.
    Dün fırsat bulup bir kaç yer gezebildim. 
    İlk önce sevgili  lilacsmell'in başlattığı haftanın bloğu etkinliğini söyleyeyim duymayan kalmadı ama olsun.Gül'ün düşünüp başlattığı haftanın bloğu etkinliği için ilk tanıtımlar başladı ben de katılmak istediğimi mesajımda ilettim.Eğer katılmadıysanız ve katılmak istiyorsanız hemen mesaj yollayabilirsiniz.Gül'e çok teşekkür ediyorum.
    İkinci sırada ise bir yeni yıl projesi var.Malum yeni yıl yaklaşıyor eskiden sınıfta veya aile içinde çekilişler yapar birbirimize küçük hediyeler alırdık.Kim kime çıktığını bilmezdi, çoğunlukla süpriz olurdu.Dün Sibel'in bloğunda ''Yeni yıla girerken hediyeleşelim mi?'' yazısını görünce o günler aklıma geldi ve hemen mesaj bırakıp ben de katılmak istediğimi bildirdim.Ben de dahil olmuş oldum böylece.Eğer sizlerde katılmak isterseniz Sibel'in bloğuna bir mesaj bırakıp mail adresine de adresinizi ve telefonunuzu bırakmanız ve hediye hazırlıklarına başlamanız yeterli :)
    Bu arada severek izlediğimiz bir dizi daha o saçma ve anlamsız gelen reyting canavarına yenik düştü.Bazıları da yenik düşmek üzere.Deli Saraylı üstün körü bir bölümle sonlandırıldı.Reytingi yüksek olanların nasıl diziler olduğunu cümle alem biliyor biliyor da nasıl oluyor da saçma sapan ve de sapık ilişkilerle götürülen dizileri izlemeye meraklı halkımız bunların çocuklarına örnek olduğunu kavrayamıyor anlamıyorum.Ne yapmak istedikleri gayet açık zaten bir milleti nasıl çökerteceklerini beyinlerine neleri empoze edeceklerini iyi biliyorlar.
     Şu reyting ölçme aletleri de kimlerin evine konuluyor merak ediyorum kim bu hepimizin adına karar veren ileri kesim!!!!
      Daha önce söylediğim ama bilgisayarsızlıktan gerçekleştiremediğim folyo yazımı bugünden itibaren yazmaya başlayacağım.(Bu arada bu konu ile ilgili bir kaç tane daha mail aldım) Adım adım folyonun nasıl yapıldığını göstermeye anlatmaya çalışacağım umarım başarılı olurum çünkü çok fazla işlemi var bakalım artık çıktık yola dönüş yol :)




SEVGİLER


     
    

4 yorum:

fiamma dedi ki...

sevgili nrhmrlciğim bilgisayarın için geçmiş olsun arasıra böyle bakımlar iyi oluyor da keşke hiç olmasa böyle kötülükler... tv dizileri konusunda al benden de o kadar dedirtti yazdıklarını satır satır okuyunca... aslında diziler en fazla 18 bölüm olmalı hatta o bile çok, uzatmak adına saçmalık yumağına dönüşüyor lezzeti kaçıyor ve adeta dayatılıyor. Kimlerin elindeyiz hakikaten cevabı var mı bu sorunun? sevgiler...

nrhnmrl dedi ki...

fiammacığım teşekkür ederim.Evet kısa olsun öz olsun.Sorunun cevabı kimde bilmiyorum?Sevgiler

Nedret dedi ki...

Teşekkürler efendim. Sıkı takipteyim:)))

Tita Carré dedi ki...

Merhaba arkadaş, ben gelip aşk, tebrikler, her zaman hugs çok güzel şeyler var ...
http://agulhaetricot.blogspot.com
http://agulhaetricot.com
http://titacarre.elo7.com.br