1 Mart 2012 Perşembe

Kağıt Rölyeften İstanbul Manzarası Tablo Yaptım

Merhaba 
   Sene başından beri gayretle çalışıyorum ama herşeyi tamamlamak o kadar da kolay olmuyor.Bu sene ahşap rölyefe yazıldıydım.Kursta yalnız ahşap rölyef yapmıyoruz.Füsun Hocamız bize başka rölyeflere ait projelerde yaptırıyor.İyi ki de yaptırıyor da ben de bu sayede kağıt rölyefle tanışma fırsatı buldum.Ve çok hoşuma gitti.Bu kağıt rölyef işi hem çok zevkli hemde çok güzel şeyler çalışılabiliyor.
   Hocamız bizim için İstanbul manzaralı bir resim seçmiş.Camilerin minarelerini çalışmak bizi biraz zorladı.Amma çok cami koyulmuş.

   Seçilen resme göre kat sayısı değişiyor bizim bu kağıt rölyef on kattan oluştu.Çalışmayı yaptık bitirdikte sadece onunla bitmedi tabii ki çerçevesi eksikti bunca zamandır.Onun içinde yayımlayamamıştım.Hafta sonu çerçeveye verdim dünde geldi çerçeveden.Çerçeveye girince çok daha hoş ve güzel göründü.
   Ay iyi kide yapmışım öğrenmişim.Elimde bir kaç fotoğraf daha var onlardan yapmayı planlıyorum şimdi de bakalım onlar nasıl olacak.Yabancı siteleri araştırdım da onlar da maşallah epey bir aşmışlar çok güzel işler vardı onlarda da.








8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık ne güzel olmuş. En sevdiğim şehirlerden İstnbul. Ama beni korkuttuğu için yalnızca gezmeyi düşünebiliyorum. Yaşamayı düşünemezdim herhalde.

nrhnmrl dedi ki...

Sevgili Dilek çok teşekkür ederim evet gerçekten yaşamak için değil gezmek için ideal ama ne yaparsın ?
Sevgiler

SARI MELEK dedi ki...

Ellerinize sağlık. Çok harika olmuş. Katların arasına ne koyarak yapıştırıyorsunuz.

nalan dedi ki...

İzmirdeki Kaatı projesinde bir katılımcımız eşi ile yapıyordu bu tarzı,harika oluyor.Bir ara bana da öğret olur mu?

nrhnmrl dedi ki...

Ne demek Nalan ablam ne zevkli olurdu sizinle beraber çalışmak.
Evet harika oluyor katılıyorum.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Çok güzel gözüküyor bende merak ediyorum kağıt aralarına neler konulduğunu?

Unknown dedi ki...

hem manzara , hem çalışma harika olmuş.elinize sağlık.

funda dedi ki...

Dün tesadüfen bir yerde rastladım 10 kat resmi aşama aşama kesip kabartmak istediğin yeri sıcak silikon sıkarak kabartıyorsunuz değil mi ? Çok güzeller . Birgün mutlaka deneyeceğim. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle...