17 Kasım 2012 Cumartesi

Uzuuun Bir Aradan Sonra

Merhaba 
   Çok kötü bir blogger oldum çıktım.Yeni şeyler ekleyemiyorum fırsat bulup.Allah beni ıslah eylesin.
   Bu bloğum ve paylaştıklarım sayesinde çok güzel ve değerli insanlar tanıdım ve tanımaya da devam ediyorum.
   Bunlardan birisi de bugün bu yazıyı ithaf ettiğim Asiye Hanım.İnsan böyle işlerle uğraşınca kendine benzeyen kişileri çekecek tabii ki etrafına kimi çekecek.Allah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın diğerlerinden uzak tutsun diye dua ederim hep şükürler olsun ki öyle oluyor.İşte Asiye Hanım'da o güzel ve değerli insanlardan biri.Kendisi Çorum'da Halk Eğitim'de usta öğretici olarak görev yapıyor.Oradaki hanımların hayatlarına güzellikler katmasına yardımcı oluyor,onları destekliyor yüreklendiriyor.Önce mesajlarla konuştuk sonra telefonla.Kendisi çok azimli ve kararlı bir insan.
   Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk.Verdiğim bilgilerle folyoya başladı.Böyle anlatmakla olmuyor dedi benden bir kutu aldı görünce daha iyi anlarım dedi.En son bugün konuştuk Ve şu anda kursta bir öğrencisi folyoyla bir kutu çalışıyormuş.Ne kadar güzel.Nasıl sevindim anlatamam.İşte ben boşuna demedim paylaşmak çoğalmaktır diye :) di mi ama?
Kutu ile beraber elimde olan desenlerden de fotokopi çektirip  yolladım biraz.Bilmiyorum artık nasıl bir desen çalışıyorlar.Bitsin yollarlarsa resmini buraya eklerim seve seve.
   Asiye Hanım daha öncelerden yaptığım bir kutuyu çok beğendiğini ve onu istediğini söyledi ama o satıldığı için ben de Asiye Hanım için yenisini yaptım.Tıktığı çok olduğu ve başka uğraşılarda olduğu için tamamlamam biraz zaman aldı ama neyse ki tamamladım.Bugün telefonda ''Yeni birşey eklediniz mi? acaba diyerek hergün bloğunuza bakıyorum.'' deyince çok utandım:Ben de hazır Asiye Hanım 'ın istediği kutuyu da tamamlamışken hem yazı eklemiş olurum hem de ilk buradan görür diyerek oturdum internet başına.Bir başlayınca gerisi geliyor zaten :)Umarım beğenirsiz.

             Kutuyu yaparken yapım aşamalarından bazılarını resimledim onları da paylaşayım.
Çizim bitmiş tıktık bitmiş indirme bindirme bitmiş hali
alçılanmış hali
Bu da yine bütün parçalarla beraber
silinip temizleniş paklanmış hali
mürekkepleme işi
mürekkeplenmiş halleri
mürekkebi silme işi
kesilip verniklenmiş hali
kutuyla buluşma anı
boncuklanmış hali
Sonuç
Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.

6 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

Nurhan'cığım ne güzelliklere vesile olmuşsun:) Bir çok insan şimdi senin bilgilerinle neler neler ortaya çıkarıp mutlu olacaklar:)Emeklerine o güzel yüreğine sağlık.
Kutun bir harika bak bak doyamadım.İleride bir gün inşallah bende öğrenmek istiyorum.

nrhnmrl dedi ki...

Bu güzel yorum için sonsuz teşekürler Gülden ablacım.İnşallah.Sevgiler.

Acqua dedi ki...

ne kadar güzel bir çalışma olmuş. ellerinize sağlık. biraz uğraştırıcı gibi olsa da fırsat bulursam denemek istiyorum.

nrhnmrl dedi ki...

Acqua teşekkür ederim. Evet bayağı bir uğraştırıcı umarım denersiniz.

Rehisevdam dedi ki...

Sizi gördükçe şevke geliyorum inanın bende folyo sanatıyla ilgilenmeyi cok sewiyrum resimlerinizdeki güzelliklere hayran kaldım ..Biran önce folyolarımla kucaklasmayı istiyorum emeğinize ellerinize sağlık arkadaşım paylaşımlarınızı takipteyim..:))

nrhnmrl dedi ki...

Rehisevdam güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Size de kolay gelsin.Sevgiler.