28 Şubat 2009 Cumartesi

KURSTAN ESERLER


Kursta artık büyük işler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.Ve bizlerde yapılan bu güzellikleri büyük bir zevkle ve hayranlıkla izliyoruz.
Bu hafta Sebahat Teyze'nin ve Leyla 'nın sandıkları tamamlandı.İkiside çok güzel ve göz alıcı oldular.Sebahat Teyze'de Leyla'da folyo kursuna bu sene başladılar ama gayet azimliler ve çok güzel işler yapıyorlar.Sebahat Teyze'nin de Leyla'nın da ellerine sağlık .Çok güzeeeller :=)





Bu harika sandık Sebahat Teyze'nin yaptığı sandık tekrar ellerine sağlık.




Bu güzellikte Leyla'nın sandığı onunda tekrar ellerine sağlık.

11 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

İkisi de birbirinden güzel. Her ikisinin de zevklerini ortaya koymuş. Ellerine sağlık, Sebahat teyze ve Leyla'ya selamlar...

GeCe dedi ki...

ne harika şeyler bunlar nasıl da emek ellerine sağlık yapanların

ÖzLeM dedi ki...

ne kadar hoş mükemmel yaa :)) sevgiler canımm

nrhnmrl dedi ki...

ayça,gece ve özlem yorumlar için teşekkürler beğenileriniz iletilecektir. :=)

tasarım mekani dedi ki...

bayagi bir ugras gerektiriyor ama sonuc mukemmel... calismalarinizda basarilar. sevgilerimle, medinem

Unknown dedi ki...

harika işler..emeklerine sağlık emek verenlerin..sevgiler

Yelda dedi ki...

Muhteşem olmuşlar
Ellerine sağlık bayanların
Bizimle bu güzellikleri paylaştığın içinde teşekkür ediyorum sana
Sevgiler

Adsız dedi ki...

bu güzel yorumları yapan herkese teşekür ederim..nurhan ablacım saada çok teşekkür ederim sandıklarmızı bloğunda paylaştığn içinn..senin gibi güzel bi insanı tanıdığım için çok mutluyum inşallah bidahaki dönem yine birlikte oluruz senden kapacağım çok şey warr...:)))(leyla ekin)

nrhnmrl dedi ki...

leylacım ben de bu güzel yorum için teşekkür ederim çok mutlu oldum .ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum birşeyler kapma konusuna gelince herkesin birbirinden kapacağı mutlaka bir şeyler vardır inşallah seneye kapışırız :)

Mehtap dedi ki...

Bu rölyef çalışmasını bende çok beğeniyorum.Kursa gitme şansımda olmadığı için kendi imkanlarımla yapmak isterim.tekniği nasıl öğrenebilirim acaba.Çalışmaların hepsi de birbirinden güzel.hayran kaldım doğrusu.Yapanların ellerine,emeğine sağlık.Size de teşekkür ediyorum paylaşımınız için.sevgilerimle.

nrhnmrl dedi ki...

mehtap yorum için çok sağol ben de kurs arkadaşlarım adına teşekkür ederim.Rölyef değil de bu folyo diye geçiyor bizim yaptığımız kursta.İsmek'in sayfalarında desenler bulunuyor oradaki desenlerden küçük ve basit olanlarından seçip işe başlaya bilirsiniz bende size elimden gelen yardımı yaparım.Aslında bir video bulsam zor olanlar olmazda basit olanları çekip koymak istiyorum ama bakalım kısmet sevgiler kolay gelsin.