2 Mayıs 2009 Cumartesi

FOLYO İLE VAHŞİ DOĞA

Bu modeli görünce bayılmıştım bundan mutlaka yapıcam dedim ve sağolsun kendine model arayan Bedriye Hanım'ın (teşekkürler)elinden aldığım gibi .... :)
Eve gelince hemen başladım çizmeye geyikler kaplanlar, tavşanlar,ağaçlar, çiçekler bir dolu şey var üstünde.Neyse uzun bir çalışma sonucunda tamamladım sabahta gidip aynasını kestirdik.Bu arada öğrendim ki aynanın yapıştırıldığı silikon farklı bir silikonmuş.Ayna silikonu diye bir silikon çeşidi varmış.Herhangi bir yapıştırıcıyla yapıştırıldığı zaman ayna 3 ay sonra kararmaya başlıyormuş.
Neyse sonra kursa geldim folyomu aynaya yapıştırdım.Kenarlarına da boncuk yapıştırdım.Çiçeklere yapıştırdığım minik kırmızı boncuklarda Tülay Hanımdan tekrar teşekkür ediyorum.
Sonra eve gelincede eşimle beraber ayna silikonu ile beraber ahşaba yapıştırdık.Ve aynam tamamlanmış oldu.
Çok emeği geçen sevgili Rabia Hocama ve eşime sonsuz teşekkürler....
Fotoğraf makinemle ancak bu kadar çekebildim.Daha kaliteli bir şey lazım ama bunada şükür diyorum tabii ki...














4 yorum:

Şenay- Doğam dedi ki...

Tek kelime...

MUHTEŞEM....

ev sohbeti dedi ki...

Merhabalar, blogunuza ilk kez geldim ama geri çıkamadım. Ne kadar güzel şeyler yapmışsınız. Ellerinize emeğinize sağlık. Bu folyo işini bende çok merak ediyorum, yapmak istiyorum ama burada maalesef böyle bir kurs yok. Neyse inşallah ileride kısmet olur. Sevgiyle kalın....

Ada Deniz dedi ki...

yani süper birşey bu. yakından gayet net anlaşılıyor uğraşın,emeğin. eline sağlık

nrhnmrl dedi ki...

doğa veada denizi güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.Beğnmeniz beni mutlu etti sağolun.
aysece gelişinize,beğenmenize ve yorumunuza çok sevindim umarım folyo ile uğraşacak zaman ve yer bulabilirsiniz zira zor ama çoook zevkli teşekkürler